AKCIÓ! Elfogyott

Aphrodite

Original price was: 1.925 Ft.Current price is: 1.540 Ft.

Elfogyott

Aphrodite gyertyánk ívei természetes, valódi és tökéletes testet mutatnak. Hihetetlenül jól néz ki otthonunk bármely sarkában. Az ókori mitológiában megjelenő görög istennő után kapta nevét. A szépség és a szerelem istennője, aki mindközül a legszebb.

Méretinformáció: 9 x 5 x 2 cm
Súlya: 80 g
Natúr szója illatban és krémszínben elérhető.

Leírás

Aphrodite szójagyertya

Az összes gyertyánk szójaviaszból készül. Gyertyáink az egészségre ártalmatlanok, biológiailag lebomló, környezetbarát termékek. Tiszta égésűek, ezért más viaszokkal szemben nulla korommal égnek.

Gyertyáink első sorban dekorációk, de el is lehet égetni őket. Ehhez kérjük, figyelmesen olvassa majd el a csomagjához kapott gyertyakezelési útmutatót! Használat előtt ajánlott gyertyatálra tenni őket!

Gyertyáink kézzel készített jellege miatt, nincs két teljesen egyforma alkotás. Ezen kívül a szójaviasz általában kis fehér foltokat eredményezhet a gyertyák felületén. Ez normális és nem befolyásolja a gyertya minőségét.
Végül kérjük, vegye figyelembe, hogy forma gyertyáinknak nem az a célja, hogy „egyenletesen” égjenek. Valójában az eltérő olvadási minták a gyertyáink esztétikai csúcspontját jelentik.

További információk

Tömeg 80 g

Érdekelhetnek még…