Christmas Mix illatgyertyák

7.450 Ft

3 készleten

Négy különleges karácsonyi illat egy dobozban, ami megteremti a tökéletes ünnepi hangulatot. Kényeztesd érzékeidet egy igazán intenzív élménnyel. A látvány élményét csak tovább fokozza a gyertyák illata, amely az egész helyiséget illatosítja. Az 50 grammos gyertyák szójaviaszból készülnek.

Mézeskalács: Megnyugtató és ínycsiklandó illata a mézeskalács keksz elegyével. Tökéletes kuckózós illat.

Édes Fahéj: Kiérezhetőek benne  a karácsony klasszikus fűszerei, mint pl. narancs, mandarin, alma, fahéj, szegfűszeg. Egyszerűen csodálatos és intenzív.

Fenyőméz: A hagyományos fás, fenyős aromát enyhítik a gyümölcsök. Enyhén fanyar illatát a mandarin és az alma kölcsönözte. Igazán különleges, pikáns illat.

Karácsonyi Bogyósok : Intenzíven gyümölcsös, enyhén fanyar illatát a málna, szeder, piros bogyós gyümölcsök kölcsönözte. Érezhetőek benne még enyhén fás illatok is, de ez a gyümölcsösségét nem befolyásolja.

Méretinformáció: 10,5 x 10,5  x 4 cm
Súlya: 230 g
Égési ideje 1 gyertyának: kb. 10 óra

Leírás

Christmas Mix illatgyertyák

Az összes gyertyánk szójaviaszból készül. Gyertyáink az egészségre ártalmatlanok, biológiailag lebomló, környezetbarát termékek. Tiszta égésűek, ezért más viaszokkal szemben nulla korommal égnek.

Gyertyáink első sorban dekorációk, de el is lehet égetni őket. Ehhez kérjük, figyelmesen olvassa majd el a csomagjához kapott gyertyakezelési útmutatót!

Gyertyáink kézzel készített jellege miatt, nincs két teljesen egyforma alkotás. Ezen kívül a szójaviasz általában kis fehér foltokat eredményezhet a gyertyák felületén. Ez normális és nem befolyásolja a gyertya minőségét.
Végül kérjük, vegye figyelembe, hogy forma gyertyáinknak nem az a célja, hogy „egyenletesen” égjenek. Valójában az eltérő olvadási minták a gyertyáink esztétikai csúcspontját jelentik.

További információk

Tömeg 230 g