Elfogyott

Merry Christmas illatviasz

4.140 Ft

Elfogyott

Illat: édes fahéj
Kiérezhetők benne a karácsony klasszikus fűszerei, mint pl. narancs, mandarin, alma, fahéj, szegfűszeg. Egyszerűen csodálatos és intenzív!
Minden egyes darab kézzel festett, arany festékkel díszítve. Az illatviaszok kozmetikai csillámport is tartalmaznak, amik különlegesebbé teszik az olvadásuk látványát. A képeken látható díszcsomagolásban küldjük illatviasz használati útmutató kártyával együtt, így akár ajándéknak is tökéletes választás.

Egy csomagot minden napos égetés mellett is több, mint egy hónapig tudsz használni. Használatuk közben nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes, intenzív illatot.

Méretinformáció: 10,5 x 10,5  x 4 cm
Kiszerelés: 120g

Leírás

Merry Christmas illatviasz

Természetes szójaviaszból készültek, így környezetbarát megoldást kínálnak. Lazíts azzal a tudattal, hogy Te is hozzájárultál a természet épen maradásához és élvezd a hosszú hetekig tartó illatot!

Használatuk:
Vedd ki a csomagolásból és helyezz a viaszból 1 darabot a párologtatódba! Soha ne adj hozzá vizet! Gyújtsd meg alatta egy 4 órás illatmentes teamécsest!
Illatviaszod hosszú hetekig fog tartani. Illaterősségéből fokozatosan fog veszíteni, de nem fog teljesen elpárologni.
Ha meguntad az aktuális illatviaszodat, vagy nem érzed erősnek az illatát, egyszerűen eltudod távolítani a párologtatóból. A visszadermedt viasz alatt gyújts meg egy mécsest és várj pár másodpercet, hogy ki tudd pattintani a viaszt a tálból. A maradékot töröld át papírtörlővel.
Mélyhűtőbe is teheted pár percre a párologtatódat, ebben az esetben is a viasz, könnyen kipattintható lesz.

További információk

Tömeg 120 g