AKCIÓ! Elfogyott

Rose Garden illatgyertya

Original price was: 4.250 Ft.Current price is: 3.250 Ft.

Elfogyott

Kényeztesd érzékeidet egy igazán intenzív élménnyel. A látvány élményét csak tovább fokozza a gyertyák illata, amely az egész helyiséget illatosítja.

A gyertya illata megigézi a rózsakertben tett kellemes nyári sétákat. Használata közben szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes illatot.

Méretinformáció: 6,5 x 6,5 x 11 cm
Súlya: 350 g
Égési ideje: 40-50 óra

Leírás

  1. Rose Garden illatgyertya

Az összes gyertyánk szójaviaszból készül. Gyertyáink az egészségre ártalmatlanok, biológiailag lebomló, környezetbarát termékek. Tiszta égésűek, ezért más viaszokkal szemben nulla korommal égnek.

Gyertyáink első sorban dekorációk, de el is lehet égetni őket. Ehhez kérjük, figyelmesen olvassa majd el a csomagjához kapott gyertyakezelési útmutatót! Használat előtt ajánlott gyertyatálra tenni őket!

Gyertyáink kézzel készített jellege miatt, nincs két teljesen egyforma alkotás. Ezen kívül a szójaviasz általában kis fehér foltokat eredményezhet a gyertyák felületén. Ez normális és nem befolyásolja a gyertya minőségét.
Végül kérjük, vegye figyelembe, hogy forma gyertyáinknak nem az a célja, hogy „egyenletesen” égjenek. Valójában az eltérő olvadási minták a gyertyáink esztétikai csúcspontját jelentik.

További információk

Tömeg 350 g

Érdekelhetnek még…