Elfogyott

Santa illatgyertya

5.700 Ft

Elfogyott

Kényeztesd érzékeidet egy igazán intenzív élménnyel. A látvány élményét csak tovább fokozza a gyertyák illata, amely az egész helyiséget illatosítja.

Illat: fenyőméz

A hagyományos fás, fenyő aromát enyhítik a gyümölcsök. Enyhén fanyar illatát a mandarin és az alma kölcsönözte. Igazán különleges, pikáns illat.

Fej: alma, éjféli narancs, fekete eukaliptusz, mandarin
Szív: aranyvessző méz, narancsvirág, jegenye fenyő
Alap: zúzott fenyőtoboz, nyírfakéreg, kasmír, pézsma, vanília

Amikor legelőször gyújtod meg a gyertyát, hagyd legalább két órán át égni, hogy leolvadjon róla a legfelső habos réteg és így egyenletesen égjen tovább.

Méretinformáció: 6,5 x 6,5 x 11 cm
Súlya: 350 g
Égési ideje: 40-50 óra

Leírás

Santa illatgyertya

Az összes gyertyánk szójaviaszból készül. Gyertyáink az egészségre ártalmatlanok, biológiailag lebomló, környezetbarát termékek. Tiszta égésűek, ezért más viaszokkal szemben nulla korommal égnek.

Gyertyáink első sorban dekorációk, de el is lehet égetni őket. Ehhez kérjük, figyelmesen olvassa majd el a csomagjához kapott gyertyakezelési útmutatót!

Gyertyáink kézzel készített jellege miatt, nincs két teljesen egyforma alkotás. Ezen kívül a szójaviasz általában kis fehér foltokat eredményezhet a gyertyák felületén. Ez normális és nem befolyásolja a gyertya minőségét.
Végül kérjük, vegye figyelembe, hogy forma gyertyáinknak nem az a célja, hogy „egyenletesen” égjenek. Valójában az eltérő olvadási minták a gyertyáink esztétikai csúcspontját jelentik.

További információk

Tömeg 350 g