AKCIÓ! Elfogyott

Celeus Wax

2.045 Ft

Elfogyott

Illata a Hugo Boss BOSS Bottled parfüm replikája. A fejillat szilva, alma és üde citrusok alkotta gyümölcsös illateszenciája. Az illat szexepiljét szívillatában szegfűvel és mahagóni fával együtt megbújó szegfűszeg és fahéj melengető akkordjaitól kapja. A vaníliával, vetiverrel és szokatlan olajfával társult cédrus és szantálfa erős alapillatot alkot.

Gazdagon illatosított viaszkockáink kellemesen illatoznak majd otthonodban. Használatuk közben nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes illatot.

Méret információ: 11 x 7,6 cm
Teljes kiszerelés 80 g

Leírás

Celeus Wax

Természetes szójaviaszból készültek, így környezetbarát megoldást kínálnak. Lazíts azzal a tudattal, hogy Te is hozzájárultál a természet épen maradásához és élvezd a hosszú hetekig tartó illatot!

Használatuk:
Vedd ki a csomagolásból és helyezz a viaszból 2-3 darabot a párologtatódba! Soha ne adj hozzá vizet! Gyújtsd meg alatta egy 4 órás illatmentes teamécsest!
Illatviaszod hosszú hetekig fog tartani. Illaterősségéből fokozatosan fog veszíteni, de nem fog teljesen elpárologni.
Ha meguntad az aktuális illatviaszodat, vagy nem érzed erősnek az illatát, egyszerűen eltudod távolítani a párologtatóból. A visszadermedt viasz alatt gyújts meg egy mécsest és várj pár másodpercet, hogy ki tudd pattintani a viaszt a tálból. A maradékot töröld át papírtörlővel.
Mélyhűtőbe is teheted pár percre a párologtatódat, ebben az esetben is a viasz, könnyen kipattintható lesz.

További információk

Tömeg 80 g