AKCIÓ! Elfogyott

Snowman illatgyertya

Original price was: 9.540 Ft.Current price is: 6.680 Ft.

Elfogyott

Kategóriák: , ,

Kényeztesd érzékeidet egy igazán intenzív élménnyel. A látvány élményét csak tovább fokozza a gyertyák illata, amely az egész helyiséget illatosítja.

Illat: A vörösáfonya fanyarsága az első, amivel találkozol, melyet a narancs finomít, majd ezt a friss illatot lágyítja a fahéj. Ha nagyon figyelsz egy kis liliom és vanília is felfedezhető a háttérben.

Amikor legelőször gyújtod meg a gyertyát, hagyd legalább két órán át égni, hogy leolvadjon róla a legfelső dekorációs réteg és így egyenletesen égjen tovább.

Méretinformáció: 8 x 10 cm
Súlya: 410 g
Égési ideje: 40-50 óra

Leírás

Snowman illatgyertya

Az összes gyertyánk szójaviaszból készül. Gyertyáink az egészségre ártalmatlanok, biológiailag lebomló, környezetbarát termékek. Tiszta égésűek, ezért más viaszokkal szemben nulla korommal égnek.

Gyertyáink első sorban dekorációk, de el is lehet égetni őket. Ehhez kérjük, figyelmesen olvassa majd el a csomagjához kapott gyertyakezelési útmutatót!

Gyertyáink kézzel készített jellege miatt, nincs két teljesen egyforma alkotás. Ezen kívül a szójaviasz általában kis fehér foltokat eredményezhet a gyertyák felületén. Ez normális és nem befolyásolja a gyertya minőségét.
Végül kérjük, vegye figyelembe, hogy forma gyertyáinknak nem az a célja, hogy „egyenletesen” égjenek. Valójában az eltérő olvadási minták a gyertyáink esztétikai csúcspontját jelentik.