Elfogyott

Adonis XL

4.295 Ft

Elfogyott

Az ókori mitológiában megjelenő híres, halandó után kapta a nevét, aki az ősszel meghaló és tavasszal újjászülető természetet testesíti meg. Szépsége miatt még Aphrodite istennő is beleszeretett a férfiba.
Méretinformáció: 15x7x5 cm
Súlya: 350 g
Natúr szója illatban és krémszínben elérhető.

Leírás

Adonis XL szójagyertya

Az összes gyertyánk szójaviaszból készül. Gyertyáink az egészségre ártalmatlanok, biológiailag lebomló, környezetbarát termékek. Tiszta égésűek, ezért más viaszokkal szemben nulla korommal égnek.

Gyertyáink első sorban dekorációk, de el is lehet égetni őket. Ehhez kérjük, figyelmesen olvassa majd el a csomagjához kapott gyertyakezelési útmutatót! Használat előtt ajánlott gyertyatálra tenni őket!

Gyertyáink kézzel készített jellege miatt, nincs két teljesen egyforma alkotás. Ezen kívül a szójaviasz általában kis fehér foltokat eredményezhet a gyertyák felületén. Ez normális és nem befolyásolja a gyertya minőségét.
Végül kérjük, vegye figyelembe, hogy forma gyertyáinknak nem az a célja, hogy „egyenletesen” égjenek. Valójában az eltérő olvadási minták a gyertyáink esztétikai csúcspontját jelentik.

További információk

Tömeg 350 g

Érdekelhetnek még…