AKCIÓ! Elfogyott

Briseis Wax

Original price was: 2.555 Ft.Current price is: 2.045 Ft.

Elfogyott

Illata a DKNY Be Delicious parfüm replikája. Szívillatát virágos aromával körülölelt jellegzetes almajegyek uralják. Alapillatában a lenyűgöző fehér ámbra játssza a főszerepet. Üde, gyümölcsös-virágos illat.

Gazdagon illatosított viaszkockáink kellemesen illatoznak majd otthonodban. Használatuk közben nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes illatot.

Méret információ: 11 x 7,6 cm
Teljes kiszerelés 80 g

Leírás

Briseis Wax

Természetes szójaviaszból készültek, így környezetbarát megoldást kínálnak. Lazíts azzal a tudattal, hogy Te is hozzájárultál a természet épen maradásához és élvezd a hosszú hetekig tartó illatot!

Használatuk:
Vedd ki a csomagolásból és helyezz a viaszból 2-3 darabot a párologtatódba! Soha ne adj hozzá vizet! Gyújtsd meg alatta egy 4 órás illatmentes teamécsest!
Illatviaszod hosszú hetekig fog tartani. Illaterősségéből fokozatosan fog veszíteni, de nem fog teljesen elpárologni.
Ha meguntad az aktuális illatviaszodat, vagy nem érzed erősnek az illatát, egyszerűen eltudod távolítani a párologtatóból. A visszadermedt viasz alatt gyújts meg egy mécsest és várj pár másodpercet, hogy ki tudd pattintani a viaszt a tálból. A maradékot töröld át papírtörlővel.
Mélyhűtőbe is teheted pár percre a párologtatódat, ebben az esetben is a viasz, könnyen kipattintható lesz.

További információk

Tömeg 80 g