AKCIÓ! Elfogyott

Brownie Wax

Original price was: 4.270 Ft.Current price is: 3.420 Ft.

Elfogyott

Frissen sült csokoládés brownie megérkezett a sütőből, na ennek az illatviasznak pontosan olyan illata van. Kötelező elem mindenkinek, aki szereti az édes illatokat, mert ez lesz az új kedvence.

Egy csomagot minden napos égetés mellett is több, mint egy hónapig tudsz használni. Használatuk közben nem szabadulnak fel toxinok, így fejfájás nélkül élvezheted a kellemes, intenzív illatot.

Méretinformáció: 12×9 cm
Kiszerelés: 150 g (5 db-os)

Leírás

Brownie Wax

Természetes szójaviaszból készültek, így környezetbarát megoldást kínálnak. Lazíts azzal a tudattal, hogy Te is hozzájárultál a természet épen maradásához és élvezd a hosszú hetekig tartó illatot!

Használatuk:
Vedd ki a csomagolásból és helyezz a viaszból 2-3 darabot a párologtatódba! Soha ne adj hozzá vizet! Gyújtsd meg alatta egy 4 órás illatmentes teamécsest!
Illatviaszod hosszú hetekig fog tartani. Illaterősségéből fokozatosan fog veszíteni, de nem fog teljesen elpárologni.
Ha meguntad az aktuális illatviaszodat, vagy nem érzed erősnek az illatát, egyszerűen eltudod távolítani a párologtatóból. A visszadermedt viasz alatt gyújts meg egy mécsest és várj pár másodpercet, hogy ki tudd pattintani a viaszt a tálból. A maradékot töröld át papírtörlővel.
Mélyhűtőbe is teheted pár percre a párologtatódat, ebben az esetben is a viasz, könnyen kipattintható lesz.

További információk

Tömeg 150 g