AKCIÓ! Elfogyott

Halloween Night illatgyertya

Original price was: 5.700 Ft.Current price is: 3.950 Ft.

Elfogyott

Kényeztesd érzékeidet egy igazán intenzív élménnyel. A látvány élményét csak tovább fokozza a gyertyák illata, amely az egész helyiséget illatosítja.

Illat: chili és mandarin

Az egyik új kedvenc illatom. Citrusos, de mégsem csak az. Különleges illatkombináció, igazi átmenet az őszi és téli időszak között.

Amikor legelőször gyújtod meg a gyertyát, hagyd legalább két órán át égni, hogy leolvadjon róla a legfelső habos réteg és így egyenletesen égjen tovább.

Méretinformáció: 6,5 x 6,5 x 11 cm
Súlya: 350 g
Égési ideje: 40-50 óra

Leírás

Halloween Night illatgyertya

Az összes gyertyánk szójaviaszból készül. Gyertyáink az egészségre ártalmatlanok, biológiailag lebomló, környezetbarát termékek. Tiszta égésűek, ezért más viaszokkal szemben nulla korommal égnek.

Gyertyáink első sorban dekorációk, de el is lehet égetni őket. Ehhez kérjük, figyelmesen olvassa majd el a csomagjához kapott gyertyakezelési útmutatót!

Gyertyáink kézzel készített jellege miatt, nincs két teljesen egyforma alkotás. Ezen kívül a szójaviasz általában kis fehér foltokat eredményezhet a gyertyák felületén. Ez normális és nem befolyásolja a gyertya minőségét.
Végül kérjük, vegye figyelembe, hogy forma gyertyáinknak nem az a célja, hogy „egyenletesen” égjenek. Valójában az eltérő olvadási minták a gyertyáink esztétikai csúcspontját jelentik.

További információk

Tömeg 350 g